lunes, 10 de marzo de 2014

Bach adoptado!


Nos escriben los adoptantes de Bach, que ahora se llamará Melon, con esa cabecita el nombre le va que ni pintado :D

Bon dia! Dir-vos que les primeres hores de'n Bach a casa genial!
Primer vem donar-li una volta abans d'entrar a casa perque per fer-ho haviem quedat amb l'educador de gats (Jordi Ferres) perque fes la presentacio amb els dos gats que tenim: perque ens ensenyes pautes i com fer-ho i que la primera escena nos fos "estressant" com ho va ser amb un primer gos que vem intentar-ho mesos enrere.
Ajuda bonissima i imprescindible que vem rebre.I sensacio que era possible i mes facil del que ens pensavem.. nomes cal paciencia i calma! En menos de 24 hores estem tots en un estat d calma controlada... hem conseguit que els gats tinguin curiositat d'ell sense haver-lo rebut com a amenaça, han estat relaxats al sofa tots a menos d'un metre...
I de'n Bach.... que dir! Es un encant de gos! Bonissim i tranquil pero a la vegada esta content i animat! Ja reconeix fins i tot la porta de casa seva i desde els primers moments ens mirava amb uns ullets com dient "sou vosaltres"!!
Vint minuts d'estar a casa... nosaltres pendents dels gats i ell...s'estira i es fot a roncar! Com dient..."per fi silenci i relax!"
Us envio unes fotos perque sapigueu que estem be i.. molt feliços tots!! (Bueno...els gats estan en proces jejeje)
Gracies per la feina que feu... gracies a vosaltres es possible que persones com nosaltres gaudim de la sensacio d'adoptar un gos...i agrairem que feu arribar aquest mail a les voluntaries que en el poc temps que ha estat les ha enamorat i l'han cuidat ;)
Una abraçada enorme